Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.12.2009.

16:19

'Zlatne lopte' za Antića i Krasića

Fudbalski savez Srbije dodeliće svoje najveće priznanje, 'Zlatnu loptu', selektoru Radomiru Antiću kao najboljem treneru i Milošu Krasiću kao najboljem igraču.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Tomislav Karadžić, predsednik FSS, predsedavao je sednicom za Odbora za hitna pitanja, koja je održana u Beogradu. Sednici su prisustvovali svi članovi najoperativnijeg tela Saveza. Tom prilikom izabrani su ovogodišnji nosioci najvećeg fudbalskog priznanja u našoj zemlji-najbolji trener i najbolji igrač Srbije u 2009,a kojima će pripasti Zlatna lopta FSS.

Najbolji trener Srbije je Radomir Antić, selektor nacionalnog tima, predvodnik ekipe koja je trijumfalno izborila direktan plasman na SP. Najbolji igrač Srbije u protekloj godini je Miloš Krasić, vezista moskovskog CSKA i jedini fudbaler koji je odigrao svih deset kvalifikacionih mečeva.

Njima će priznanja biti uručena na godišnjoj svečanosti FSS, koja će, pod sloganom ’Mi smo tim’, biti održana u petak 18. decembra 2009. godine, u 12 časova, u Kristalnoj dvorani hotela Hajat u Beogradu. Ostala godišnja priznanja, izbor najbolje sudijske trojke, najperspektivnijeg mladog fudbalera i najperspektivnijeg trenera biće tradicionalno uručena na sednici Skupštine FSS, koja će biti održana u martu. Članovi odbora za hitna pitanja odlučili su i da sednica Izvršnog odbora FSS bude održana u sredu 23. decembra.

Pre početka sednice u prostorijama FSS održana je i sednica Komisije za pravna pitanja IO FSS, a na kojoj je razmatran zahtev Save Miloševića za pravno tumačenje Statuta i Poslovnika FK Partizan za izbor predsednika kluba. Međutim, Komisija za pravna pitanja nije nadležna da odlučuje o eventualnim povredama Statuta i Poslovnika o radu skupštine klubova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve