Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.12.2009.

21:47

Rambo Petković dolazi u Zvezdu?

Savetnik predsednika FK Crvena zvezde Miodrag Antonijević kaže za „Večernje novosti“ da će Dejan Rambo Petković karijeru završiti u Zvezdi.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

“Nema razloga da krijemo, Dejan Rambo Petković će pojačati Crvenu zvezdu. Sportski direktor Adžić i ja pričali smo sa njim i on je čvrsto odlučio da karijeru završi na ‘Marakani’. Da li će doći već ove zime ili tek na leto, odlučiće on sam zbog svojih obaveza i obećanja datih Flamengu”, izjavio je Antonijević za “Novosti”.

Antonijević je zadovoljan jesenjom polusezonom, pošto je Zvezda prva na tabeli.

“Pokazali smo još jednom da nismo pretili ‘praznim puškama’ u izbornoj kampanji. Puno nam je srce zbog jeseni koju su obeležili veoma dobra igra, odlični rezultati na domaćoj sceni i veliko jedinstvo u klubu zbog više pokušaja destabilizacije sa straneRekli smo da ćemo biti uspešniji od Partizana i tu lekciju smo im očitali“

Savetnik predsednik dodaje da neće biti mnogo odlazaka iz Zvezde.

Ja mogu samo da potvrdim da rasprodaje neće biti. Zadržaćemo sigurno kostur ekipe, prodaćemo, ali ne po svaku cenu, Ninkova i Perovića, možda Bogdanovića, ali na ta i druga pitanja u vezi sa sportskim delom odgovore će vam dati Adžić. Rukovodstvu je bitno da se ovaj progresivni trend vraćanja Crvene zvezde ka evropskim visinama nastavi i da rezultati na mnogim poljima opravdavaju našu politiku i poteze koje pravimo. Svi smo mi Zvezda”.

Igrači Crvene zvezde od ponedeljka su na odmoru, sve do 9. januara, kad je trener Petrović zakazao početak priprema čija će se finalizacija održati u Antaliji od 1. do 16. febrauara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

137 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve