Nova vest
Fudbal

Petak, 11.12.2009.

23:33

Antiću 44 hiljade evra mesečno?

Radomir Antić mogao bi prema novom ugovoru u Fudbalskom savezu Srbije da zarađuje 44 hiljade evra mesečno, pišu ’Novosti’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor Srbije Radomir Antić nije još potpisao ugovor sa Savezom, ističe prvi čovek našeg fudbala Tomislav Karadžić, ali se taj čin očekuje do kraja kalendarske godine.

„Saradnja sa Antićem potvrđena je još u Londonu, a čeka izradu ugovora u kojem se još usaglašavaju neki detalji. Kad je ugovor u pitanju, on je zadovoljio i Antića i Savez. Dobro je premeren, proračunat i ne izlazi iz sklopa ostvarenih rezultata, napravljenog plana za budućnost i priliva sredstava u Savez“, rekao je Karadžić.

Predsednik uverava da Savez gleda na svaki uloženi i potrošeni dinar, tvrdi da nema više basnoslovnih premija i bonusa bez rezultatskog pokrića, ali ne potvrđuje niti demantuje čaršijske navode da novi Antićev ugovor vredi 1,2 miliona evra godišnje.

„Obelodanićemo prilikom potpisivanja ugovora određene detalje, ali pošto je naš narod toliko radoznao, mogu reći sledeće: Antićeva zarada iz novog ugovora neće preći 25 odsto od onoga što je zaradio u 2009. godini, a u odnosu na igrače imaće duple premije! Ugovor će važiti do juna 2012. godine, s tim da će po završetku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo krajem 2011. godine, u zavisnosti od uspeha, on biti automatski produžen ili eventualno raskinut“, otkrio je delić misterije Karadžić.

Predsednik Karadžić je jasan osim po pitanju osnovice za koju je uračunato povećanje od 25 odsto. Ako je to celokupna Antićeva zarada, onda novi ugovor zaista dostiže čaršijskih 1,2 miliona evra. U suprotnom, selektorova nova plata umesto 35.000 evra mesečno iznosiće 44.000 evra. Bez premija i bonusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve