Nova vest
Fudbal

Petak, 11.12.2009.

20:35

VMA na 'Marakani'

Fudbalski klub Crvena zvezda i Vojno Medicinska Akademija su u petak potpisali ugovor o saradnji u trajanju od godinu dana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pored obostranog zadovoljstva i lepih reči, vodeći ljudi Crvene zvezde i Vojno Medicinske Akademije, Vladan Lukić i general-major Miodrag Jevtić, razmenili su i prigodne poklone. Vladan Lukić rekao je da ugovor koji Zvezda potpisuje sa Vojno Medicinskom Akademijom nije običan sponzorski ugovor, već da predstavlja saradnju od neprocenjive važnosti za Zvezdu.

„Ugovor između Crvene zvezde i Vojno Medicinske Akademije predsavlja novu epizodu aktivnosti našeg kluba. Vreme će najbolje pokazati kolima nama znači ovaj ugovor. Ono što će nama pružiti institucija kao što je VMA u svetu sportske medicine je sigurno veoma značajno. Tretman našeg igračkom kadra u uslovima koje VMA ima će za nas biti od neprocenjive vrednosti. Kao predsednik Crvene zvezde sam veoma ponosan na činjenicu da se naš klub vraća u sve veći broj državnih institucija. Mislim da se na taj način vraća i poverenje u ono što radimo“, poručio je Vladan Lukić.

General-major, prof. sc.dr. Miodrag Jevtić, načelnik Vojno Medicinske Akademije, rekao je da je njegova institucija sa zadovoljstvom sklopila ugovor o saradnji sa Crvenom zvezdom i da je spremna da preuzme odgovornost i vodi računa o zdravlju crveno-belih.

Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam danas sa mojim saradnicima i kolegama u našem hramu sporta. Vojno Medicinska Akademija je nacionalna institucija kao što je i Crvena zvezda. Naravno, da oni koji brinu o zdravlju i oni koji se bave vrhunskim sportom treba da sarađuju. Došli smo u Crvenu zvezdu da na čelu sa predsednikom Lukićem ostvarimo jedan kvalitet više u vidu nove saradnje. Nikada nismo bežali od odgovornosti i uvek smo znali kako ćemo i šta ćemo kao i sada. Decenijama negujemo stučnjake i želimo kao pre da ih stavimo u službu naroda i sporta, koji treba mlade da vodi pravim putem. VMA je institucija koja može biti jaka podrška u svimu čime se Crvena zvezda bavi. Vreme će pokazati koliko smo u pravu, istakao je Miodrag Jevtić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve