Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 10.12.2009.

19:27

Milošević i zvanično kandidat

Bivši fudbaler Partizana i reprezentacije Savo Milošević izabran je na klupskom Zboru za člana skupštine tog beogradskog kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Milošević je tako i formalno stekao pravo da se kandiduje za predsednika "crno-belih". Na sastanku je izabrano 29 članova skupštine, među kojima su i bivši funkcioneri Partizana Žarko Zečević i Nenad Bjeković, kao i bivši fudbaleri "crno-belih" Albert Nađ i Momčilo Vukotić.

Prvi Zbor kluba održan je u sredu i na njemu je izabran 31 član skupštine, a preostalo je još pet mesta koje će popuniti navijači.

Kao najverovatnijeg protivkandidata Miloševića u trci za funkciju predsednika, beogradski mediji do sada su spominjali aktuelnog prvog čoveka "crno-belih" Dragana Đurića.

"Nemam većinu, ali sam siguran da ću pobediti. U narednih par dana napraviću konferenciju za medije, gde ću javnosti predstaviti šta planiram da uradim sa Partizanom ako dodjem na čelo kluba", rekao je Milošević.

On je na današnjem klupskom Zboru izabran za člana skupštine kluba, čime je i formalno stekao pravo da se kandiduje za predsednika.

"Sve je prošlo u najboljem redu. Glasanje je trajalo zaista kratko, oko pet minuta. Postao sam član skupštine, tako da sam sada i zvanično u trci za predsednika Partizana", naveo je on.

Milošević je dodao da se varaju svi oni koji misle da on nema šanse da pobedi u predsedničkoj trci.

"Ništa nije gotovo, tek sada sve počinje. Kada svi, pa i oni za koje se misli da su protiv mene, budu videli program rada i ljude koji će biti uz mene i Partizan, glasaće za Savu", zaključio je Milošević.

Skupština Partizana na kojoj će biti izabran novi predsednik i rukovodstvo biće održana 21. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve