Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 10.12.2009.

12:56

Kako je Leman dobio nadimak "Pi-pi"

Golman Štutgarta Leman,iskoristio duži napad svog tima tokom utakmice sa Unireom, da napusti gol, i obavi „malu nuždu“ iza reklama na „Gotlib Dajmler“ stadionu!

Izvor: B92, Bild

Autor:B92, Bild

Default images

Utakmica u Nemačkoj ostaće upamćena po pobedi „švaba“ i plasmanu u nokaut fazu, debiju novog trenera Grosa, ali i jednom bizarnom detalju koji će se „vrteti“ na internet portalima i narednih meseci.

U jednom trenutku utakmice, iskusni golman na iznenađenje svih, napustio je gol, preskočio reklame, i klečeći „nešto radio“ 30-ak sekundi.

Na sreću 40-godišnjeg Lemana, u toku je bio duži napad njegovog tima, dobro prikriven, uspeo je da obavi šta je planirao, i vrati se na liniju tačno kada su Rumuni prelazi centar igrališta.

Ovo me podsetilo na „Tur d'Frans". Ponekad se dogodi da čovek jednostavno nema druge mogućnost. Ipak, učinio je to vrlo vešto. Teško da je mogao otići u kabinu", izjavio je sportski direktor Štutgarta Horst Heldt.

Leman je posle utakmice, na pitanje, šta je radio iza reklama, odgovorio osmehom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve