Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.12.2009.

19:35

Lazetić: Pižon zaslužan za 1.mesto

Posle predsednika Vladana Lukića, i kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić ustao je u odbranu statusa trenera Vladimira Petrovića Pižona.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Mnogo sam se iznervirao kad sam video naslove u nekim medijima i tekstove koji su mi zaista smešni. Vladimir Petrović je zajedno sa igračima i upravom najzaslužniji što Zvezda posle dve godine zauzima prvo mesto na tabeli i ima tim koji na svakom meču gine za dres i pobedu. Ono što ima Crvena zvezda nema niko u Srbiji. Sloga, disciplina i borbenost odvajaju nas od ostalih".

“Igrači su kao jedan u svlačionici, bez obzira na godine, iskustvo, visinu ugovora ili minutažu. To je zasluga Vladimira Petrovića i to niko ne može da nam oduzme”, dodaje Lazetić za klupski veb-sajt.

Lazetić podseća na napredak koji je Zvezda napravila.

“Neka se svi sete kako smo počeli ovu sezonu, kako je bilo prošlo leto. Šta su bile prognoze i koji je cilj bio. Ne samo da smo na Zvezdinom putu, nego smo i prevazišli sami sebe. Zajedno sa Pižonom i upravom kluba smo uradili ono što niko nije očekivao, ono što čak nije ni obećavano”.

Kapiten ‘crveno-belih’ kaže da su rezultati najbolji pokazatelj.

“Prošle godine smo imali kvalitetniji tim, bilo je i lepog fudbala na nekim mečevima, ali smo na kraju imali 20 bodova manje. Činjenica je da je ove sezone bilo i dobrih i loših igara, ali rezultati su tu, kao i bodovi”.

Zvezda je prva na tabeli Jelen Superlige sa 37 bodova, jednim više od Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve