Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.11.2009.

20:16

Promovisan logo finala Lige Evrope

Evropska kuća fudbala predstavila je na ceremoniji u Hamburgu logo finalne utakmice Lige Evrope koja će se 12. maja 2010. godine odigrati na ‘Hamburg Areni’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Finalnom meču na ovaj način je dat lični identitet, a sam logo biće korišćen u razne promotivne svrhe. Cilj je da se podigne prestiž finala i samog takmičenja koje je najmasovnije u svetu. Ceremoniji su prisustvovali nemački ministar sporta Karin Von Velk, generalni sekretar nemačkog saveza Volfgang Nirsbah i predsednik HSV-a Bernd Hofman.

Na ceremoniji je najavljen i početak prodaje ulaznica za prvo finale Lige Evrope koja se od ove sezone igra u ovom formatu i pod tim imenom. Prodaja karata u Nemačkoj trajaće od 1. decembra do 15. januara, a cena će se kretati od 55 do 150 evra. Svaki navijač moći će da kupi najviše dve ulaznice.

Prvu sezonu Ligi Evrope, u kojoj Srbiju predstavlja jedino šampion Partizan, možete da pratite na televiziji B92 koja u svakom kolu prenosi po dve utakmice.

U petom kolu, koje se igra 2. i 3. decembra, moći ćete da pratite mečeve Salcburg – Lacio koji se igra u sredu i Tuluz – Partizan koji je na programu u četvrtak. Oba meča počinju od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve