Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.11.2009.

12:21

Grubor za B92: Bez navijača u Tuluz

Fudbalski klub Partizan odlučio je da posluša savete predstavnika Tuluza i preporuči navijačima da ne putuju na utakmicu petog kola Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Mi smo u prepisci sa Tuluzom duže od mesec dana. Prvo se Tuluz obratio UEFA, a onda smo se i mi uključili. Preporuku UEFA, koju smo mi prihvatili, a na inicijativu Tuluza, je da naši navijači ne idu u Tuluz“, rekao je generalni sekretar Partizana Darko Grubor za B92.

To znači da ne samo da navijači iz Srbije neće putovati, nego ni navijači iz Evrope, navijači Partizana, takođe neće ići na utakmicu. Karte za utakmicu za tribinu sa Partizanovim navijačima uopšte neće biti u prodaji. Ili će ta tribina da ostane prazna ili će karte ostati Tuluzu na slobodno raspolaganje“, dodao je Grubor.

Utakmica koje se igra u četvrtak od 19 časova, uz direktan prenos na televiziji B92, protećiće u sendi tragičnog događaja i pogibije navijača francuskog kluba Brisa Tatona, koji je podlegao povredama zadobijenih u beogradu pre utakmice prvog kola Lige Evrope, koja je odigrana 17. septembra.

Zbog celokupne situacije koja se dogodila i zbog prevencije eventualnih incidenata to je preporuka UEFA, a takođe i preporuka naših državnih organa. Naša delegacija će na dan utakmice posetiti grob pokojnog Brisa Tatona. To je dogovor sa klubom, u koji je uključena i Ambasada Francuske u Beogradu“, istakao je Grubor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve