Nova vest
Fudbal

Subota, 28.11.2009.

18:07

Ibrahimović očekuje pobedu

Fudbaler Barselone Zlatan Ibrahimović izjavio je da očekuje pobedu u nedeljnom derbiju "El Klasiko" protiv najvećeg rivala, Reala iz Madrida.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Madriđani su prvi na tabeli sa bodom više od Barselone, a u letnjem prelaznom roku potrošili su više od 250 miliona evra na pojačanja. "To će biti veoma uzbudljiva i zanimljiva utakmica. Možda će biti i meč godine, ne samo u Španiji, nego i u celom svetu. Nisam zabrinut jer znam da Barselona ima jaču ekipu. Na svakoj poziciji imamo igrača svetske klase", rekao je Ibrahimović.

Ibrahimović je u Barselonu došao letos iz milanskog Intera, a do sada je za španski klub postigao osam golova na 13 utakmica.

Prethodne tri nedelje Ibrahimović je odustvovao sa terena zbog povrede tetive kolena, ali će najverovatnije istrčati na teren stadiona Nou Kamp.

"Uvek želite da igrate velike utakmice, koje ostaju upisane u istoriji. Ipak, na tim mečevima, suprotno većinskom mišljenju, ne postaje šampioni. To se događa na 'malim' utakmicama, u kojima morate da pobeđujete", naveo je Šveđanin.

Madriđani su u poslednjem derbiju prošle sezone na svom terenu izgubili sa 6:2.

"Poštujemo protivnika, ali ga se uopšte ne plašimo. Oni su velika ekipa, ali u ovakvim utakmicama nema favorita. Moramo da se skoncentrišemo na sadašnjost i budućnost. Daćemo sve od sebe da pobedimo sutra", rekao je najskuplji fudbalera Reala Kristijano Ronaldo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve