Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.11.2009.

13:06

Krasić: "Imao sam mnogo sreće"

Fudbaler Srbije Miloš Krasić izjavio je da je imao mnogo sreće što je postigao pobednički gol za moskovski CSKA, u meču sa Volfzburgom (2:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Krasićev gol ostavio je Moskovljane u igri za plasman u narednu fazu takmičenja u Ligi šampiona. Srpski reprezentativac je istakao da je dobio loptu od Evgenija Aldonina i da je na najbolji mogući način iskoristio to što niko nije ni pokušao da ga zaustavi.

"Mislim da sam imao mnogo sreće kada sam šutnuo loptu. Bili smo jači i zaslužili smo da pobedimo. Nešto se dogodilo, Volfzburg ima dosta kvalitetnih igrača kao što su Edin Džeko i Zvjezdan Misimović i oni su odigrali dobro", ocenio je Krasić.

On je dodao da je važno da je njegova ekipa pokazala da ima duha i da se brzo vratila u meč, posle loše igre u završnici prvog poluvremena.

"Imali smo nekoliko šansi u prvom poluvremenu, ali smo odigrali odlično u nastavku meča. Tačno je da smo mogli da ih savladamo sa 3:1 ili čak 4:1, ali pobeda je pobeda", rekao je Krasić.

Prema njegovim rečima, svi igrači su srećni što su pobedili u veoma teškom meču.

"Pokazali smo naš pravi nivo, igrali smo dobar fudbal. Još ne razmišljamo o narednom meču, ali sada imamo šanse da se plasiramo među 16 najboljih evropskih ekipa. Ukoliko odigramo na isti način i protiv Bešiktaša sigurno ostajemo u takmičenju", rekao je Krasić.

U B grupi Lige šampiona prvo mesto zauzima Mančester junajted sa 10 osvojenih bodova, dok Volfzburg i CSKA imaju po sedam, a Bešktaš je četvrti sa četiri boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve