Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.11.2009.

12:46

Tošić na pozajmici u Tventeu?

Holandski Tvente razmatra mogućnost da na pozajmicu dovede fudbalera Mančester junajteda i reprezentativca Srbije Zorana Tošića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prema pisanju holandskih medija Tošić, koji je u januaru 2009. godine prešao u Junajted iz beogradskog Partizana, mogao bi uskoro da promeni sredinu pošto, od svog dolaska na 'Old Traford', dobija veoma limitiranu minutažu u prvom timu. Mladi fudbaler bi zbog toga mogao da dođe u iskušenje da privremeno napusti Englesku, ne bi li postao standardan prvotimac pred SP u Južnoj Africi 2010.

Trener Tventea Stiv Meklaren navodno je spreman da 22-godišnjeg igrača dovede već u zimskom prelaznom roku i tako pojačao ekipu pred nastavak takmičenja u Holandiji.

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Engleske navodno želi da skloni Keneta Peresa iz startne postave i napravi prostor za Brajana Ruiza, dok će Tošić svoju šansu tražiti na desnom krilu.

Tošić je za Mančester junajted do sada odigrao samo četiri zvanična meča, dva u Premijer ligi, uz po jedan nastup u FA kupu i Liga kupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve