Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.11.2009.

23:14

Lekića prate Juventus i Ajaks

Prema pisanju ’Novosti’, za napadača Crvene zvezde Dejana Lekića zainteresovani su Ajaks i Juvantus.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

U Crvenoj zvezdi su do ponedeljka dobili 50 trebovanja za ulaznice za ’večiti derbi’ od raznih skauta inostranih klubova, menadžera i sportskih funkcionera.

Italijanski Juventus će morati da beleži nešto više od holandskog Ajaksa, jer dolazi da još jednom proveri beka Zvezde Pavla Ninkova, ali i skenira srpskog ”Luku Tonija” - Dejana Lekića. Ako je Ninkov stara priča, Lekić je novi izbor ”Stare dame”.

I ”kopljanici” iz Amsterdama traže klasičnu ”devetku”, naslednika Huntelara, koja će uz ”lake” napadače Pantelića, Sulejmanija i Suareza rušiti protivničke ”bunkere”. Njima je, kažu holandski izvori, potreban i centralni defanzivac pa će na talonu imati i mladost (Vilotić) i iskustvo.

Francuski Tuluz motriće na Ninkova i svakako još jednom pokušati da se približi dogovoru sa Zvezdom oko obeštećenja, a s druge strane proveriće i formu Partizana koga dočekuje naredne nedelje u okviru 5. kola Lige UEFA. Od starih ”imena” tu je i Betis u ”ime ljubavi” za Slavka Perovića, kao i Al Ahli koji će pratiti Lamina Dijaru iz Partizana. Benfika, Fejenord, Espanjol, Herenven, izgledno i Porto, Udineze, Lokomotiva Moskva nastavljaju pomenuti niz klubova čiji će se predstavnici naći na ”Marakani”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve