Nova vest
Fudbal

Subota, 21.11.2009.

16:24

Stevanović: Moglo je i ubedljivije

Trener Partizana Goran Stevanović rekao je da je zadovoljan igrom i pobedom nad ekipom Smedereva koja je, prema njegovim rečima, mogla da bude i ubedljivija.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Pribojavali smo se ovakvog Smedereva, čiji igrači su u svakom momentu znali šta rade. U prvom poluvremenu smo imali poteškoća u dodavanjima na sredini terena. Ipak, u nastavku meča smo došli do svoje igre, a pored golova, imali smo i još nekoliko dobrih šansi", izjavio je Stevanović na konferenciji za novinare posle meča 12. kola Jelen Super lige.

Pogotke za Partizan postigli su Lamin Dijara i Radosav Petrović, dok je strelac za Smederevo bio Dragan Ćeran.

"Gledaoci su mogli da vide dosta lepih akcija i kontranapada. Videli smo atraktivne poteze i zanimljivu igru oba tima. Ovo je bila veoma dobra prvenstvena utakmica", zaključio je šef stručnog štaba Partizana.

Trener Smedereva Blagoje Paunović ocenio je da je Partizan zasluženo stigao do novih bodova.

"Mogli smo da doživimo i teži poraz, jer je Partizan u nekoliko situacija pogadjao stative i prečke. Smederevo je dobra ekipa, ali je Partizan pobedom dokazao da ima kvalitet. Gledaoci su videli tri gola i dosta izglednih šansi, što nije malo za jedan meč", kazao je Paunović.

Fudbaleri Partizana sledećeg vikenda igraju "večiti" derbi sa Crvenom zvezdom, dok se Smederevo sastaje sa BKS-om iz Borče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve