Nova vest
Fudbal

Petak, 20.11.2009.

12:35

Pižon: "Nema opuštanja"

Crvena zvezda u 12. kolu Jelen Super lige gostuje na Banavom Brdu ekipi Čukaričkog sa željom da zabeleži i jedanaestu pobedu u prvenstvu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović upozorio je da je najteže pobediti u susretima sa timovima koji su manje atraktivni, kao što je Čukarički. Ekipa sa Banovog Brda je posle dve vezane pobede protiv OFK Beograda kod kuće i Napredka u Kruševcu, izgubila u poslednja dva meča od Smedereva i Metalca sa po 1:0

"Najteže je motivisati ekipu kada igrate protiv manje atraktivnih protivnika, kakav je Čukarički, a koji ume da bude nezgodan", rekao je na konferenciji za novinare Petrović, koji je podsetio da je Čukarički u četvrtom kolu igrao nerešeno sa Partizanom 1:1.

"Ako se opustimo, možemo da imamo velike probleme. Moramo da držimo situaciju u svojim rukama", dodao je Pižon.

Slično mišljenje o sutrašnjem duelu izneo je i desni bek Zvezde Pavle Ninkov, koji je u redove "crveno-belih" stigao u januaru 2008. godine upravo iz Čukaričkog.

"To što je Čukarički trenutno poslednji na tabeli prvenstva ne daje nam za pravo da ih potcenimo. Mi moramo da vodimo igru", rekao je Ninkov i dodao da se čuo s prvotimcem Čukaričkog Draženom Okukom.

"Razgovarali smo. Oni će sigurno pokušati da nas iznenade, pobede, da nam pruže otpor, ali sve zavisi od nas i našeg pristupa utakmici", rekao je Ninkov i ocenio da njegovom timu najveća opasnost preti od Sretena Stanića.

Čukarički je u dosadašnjem toku sezone osvojio svega sedam bodova, a Zvezda je sakupila 31 bod, a pobedila je u prethodnih 10 susreta, računajući i dva u Lav Kupu Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve