Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.11.2009.

22:44

Krstajić direktor, Miklja gen. sek.

Ukoliko Savo Milošević pobedi na izborima za predsednika FK Partizan, novi sportski direktor mogao bi da bude Mladen Krstajić, piše 'Blic'.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prema pisanju ’Sporta’ Ivan Tomić verovatno neće ostati na trenutnoj poziciji u klubu, a mogao bi da ga nasledi aktuelni štoper ’crno-belih’ koji će na kraju sezone verovatno završiti karijeru. Glavna preporuka za Krstajića su dobre veze u Bundesligi, koja bi mogla u perspektivi da bude interesantno tržište za šampiona.

Kao novi generalni sekretar kluba spominje se Igor Miklja, bivši gradski sekretar za sport i omladinu, ali u opticaju je i funkcija direktora marketinga, oblasti u kojoj do sada nisu ostvareni zapaženi rezultati. Naime, prihodi od marketinga poslednjih godina činili su svega tri odsto klupskog budžeta, dok Milošević od ovog sektora očekuje učešće od 20 do 30 procenata u ukupnim prihodima.

Izborna skupština Partizana zakazana je za 21. decembar, a za sada jedini kandidat za predsednika je Savo Milošević. Ostali potencijalni kandidati, pre svih predsednik Dragan Đurić, čekaju obelodanjivanje kriterijuma za izbor prvog čovek kluba iz Humske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve