Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.11.2009.

20:04

Lekić: "Mislio sam da se šale"

Napadač Crvene zvezde Dejan Lekić rekao je da je bio iznenađen pozivom Radomira Antića u reprezentaciju.

Izvor: B92, www.fss.rs

Autor:B92, www.fss.rs

Default images

Selektor Radomir Antić je nakon povlačenja kapitena Dejana Stankovića i Marka Pantelića poziv za utakmice protiv Severne Irske i Južne Koreje uputio i Dejanu Lekiću.

“Mislio sam da se neko šali kad su mi javili vest. Pre nego što sam se iskreno obradovao, morao sam da proverim verodostojnost informacije. Sad kad je sve potvrđeno, mogu da kažem da je ovo ispunjenje mog dečakog sna, baš kao što je bio i letošnji poziv odnosno potpis ugovora za Crvenu zvezdu. Istina, nisam srećan što je do poziva došlo posle povrede Marka Pantelića, ali, s druge strane, drago mi je da se selektor odmah setio mene”, rekao je Lekić.

Najbolji strelac Crvene zvezde najavljuje da će se truditi da na najbolji način iskoristi ukazanu šansu.

“I treninzi u nacionalnom timu znače neprocenjivo mnogo za mene u ovom trenutku. Nastaviću da radim uporno kao i u klubu i pokušam da se nametnem u ovim utakmicama. Prosto, ne mogu da verujem da mi se ovo događa, a pre samo godinu dana igrao sam u trećoj ligi. Samo moji najbliži znaju šta sam prošao da bih došao do ove pozicije. Verovao sam da vredim, trudio se i sada stiže nagrada za uloženo”, dodao je Lekić.

Na kraju, Dejan Lekić je naglasio da poziv u reprezentaciju doživljava kao priznanje Crvenoj zvezdi za jesenje rezultate.

“Iskreno, očekivao sam da neko drugi dobije prednost i pre mene dođe na reprezentativni spisak. Recimo Pavle Ninkov, pa golman Saša Stamenković. Verujem da će uskoro još neko dobiti poziv selektor od mojih klupskih saigrača”, zaključio je 24-godišnji napadač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve