Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.11.2009.

12:12

Sport: Tomić odbio Miloševića?

Ivan Tomić neće ostati na mestu sportskog direktora FK Partizan, piše dnevni list Sport.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Jedan od dvojice do sada poznatih predsedničkih kandidata, Savo MIlošević, izjavio je da bi voleo da Tomić ostane u klubu ali i rekao da ne veruje da će sadašnji sportski direktor nastaviti da obavlja tu funkciju, a Tomić u razgovoru sa novinarom Sporta izjavio da ne razmišlja o svom budućem poslu.

Sport iz Tomićevih reči zaključuje da je ovaj doneo defintiivnu odluku da se povuče sa mesta sportskog direktora po završetku jesenjeg dela sezone.

"Nemam komentar na temu povlačenja, i tako će da ostane dok se ne završi jesenji deo sezone. Imamo još bitnih utakmica, a kada se sve to završi, onda ćemo razgovarati i o drugim temama" rekao je Tomić.

Ivan Tomić rekao je i da je razgovarao sa Savom Miloševićem, jednim od kandidata za funkciju predsednika FK Partizan.

"Naravno da smo razgovarali, mi smo prijatelji, nema tu tajni. Ne želim da otvaram tu temu za javnost niti da pričam o Skupštini, kandidatima, onome što će da bude," rekao je Tomić a preneo Sport.

Tomić je na funkciju sportskog direktora došao u januaru 2007.godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve