Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.11.2009.

23:01

Stanković povređen, pozvan Lekić

Kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković zbog povrede zadnje lože neće igrati mečeve sa Severnom Irskom i Južnom Korejom.

Izvor: B92, FSS.rs

Autor:B92, FSS.rs

Default images

Umesto njega, u nacionalni tim pozvan je napadač Crvene zvezde Dejan Lekić. Pod znakom pitanja je i učešće Marka Pantelića, takođe zbog povred zadnje lože. "U 70. minutu utakmice protiv Rome osetio sam strahovit bol, mislio sam da će noga da mi pukne. Razgovarao sam sa selektorom Antićem, doktor me je pregledao i konstatovao da nema mogućnosti da budem uz ekipu", izjavio je Stanković.

„Žao mi je što ću propustiti ove utakmice jer je to prilika da se dodatno uigramo i isprobamo nešto što nije moguće u utakmicama za bodove“, dodao je kapiten 'orlova'.

Prethodno je selektor Radomir Antić bio prinuđen da pozove Jagoša Vukovića i Nenada Tomovića zbog povreda Ivice Dragutinovića i golmana Željka Brkića.

Reprezantacija Srbije okupila se u ponedeljak u Kovilovu, a meč sa Severnom Irskom na programu je u subotu od 15.30h u Belfastu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

210 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve