Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.11.2009.

20:47

Zoran Tošić: ’Dokazaću da vredim’

Srpski reprezentativac Zoran Tošić još uvek nije odigrao ni minut u Premijer ligi za Mančester junajted, ali je uveren da će se vremenom izboriti za prvi tim.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tošić je u Junajed došao u januaru, a ove sezone je samo jednom bio zamena u Karling kupu. Aleks Ferguson još nije pružio pravu šansu popularnom Bambiju koji je jedan od najboljih igrača u rezervnom timu 'Crvenih đavola'. ’Dajem sve od sebe, ali u timu je mnogo dobrih krilnih napadača pa sve što mogu je da čekam šansu’.

Ukoliko Tošić ne počne standardnije da igra, njegovo mesto u reprezentaciji Srbije za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi biće ozbiljno ugroženo. Ipak, Tošić ne namerava da napusti ’Old Traford’ u potrazi za većom minutažom.

„Ne razmišljam o odlasku iz Mančestera. Uveren sam da pripadam ovde i da ću ako budem dovoljno strpljiv moći da pokažem da vredim i eventualno se probijem u prvi tim“.

„Lako je izgubiti veru, postati frustriran i doneti brzopletu odluku o odlasku u drugi tim. Međutim, član sam jednog od najvećih timova na svetu i ne želim da upropastim šansu da uspem ovde“.


Tošić ipak razmišlja o svom mestu u timu Radomira Antića koji je izborio direktan plasman na SP 2010. Tošić je bio strelac za Srbiju na poslednjem kvalifikacionom meču u Litvaniji koji su ’Orlovi’ izgubili (2:1).

„Svestan sam da moram redovno da igram kako bih sačuvao mesto u reprezentaciji Srbije za sledeće Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Vreme će pokazati, ali ja definitivno želim da ostanem“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve