Nova vest
Fudbal

Petak, 06.11.2009.

13:16

JSL: Zvezda - Hajduk, Partizan u KG

Utakmicama 11. kola narednog vikenda nastavlja se fudbalsko prvenstvo Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Aktuelni lider prvenstva Crvena zvezda u subotu dočekuje Hajduk iz Kule, dok drugoplasirani Partizan u nedelju u Kragujevcu gostuje Metalcu. U subotu će Jagodina biti domaćin Vojvodini, Rad Spartaku, Napredak BSK-u, Smederevo dočekuje Čukarički, a Mladi Radnik će ugostiti Borac. U nedelju, pored Metalca i Partizana, igraju i OFK Beograd i Javor.

Crvena zvezda je u proteklom kolu savladala Javor u Ivanjici sa 2:0, dok su Kuljani na svom terenu izgubili od Smedereva sa 2:1. Hajduk trenutno zauzima 11. poziciju na tabeli.

Ekipa Metalca će u Kragujevcu, gde ove jeseni igra kao domaćin umesto u Gornjem Milanovcu, dočekati Partizan koji je u četvrtak uveče doživeo novi poraz u Evropi, izgubivši od Briža sa 4:2 na stadionu u Humskoj. ’Crno-beli’, koji za Crvenom zvezdom zaostaju četiri boda, u prošlom kolu su slavili protiv Napretka sa 3:1, dok je Metalac pobedio Čukarički u gostima sa 1:0.

Trećeplasirana Vojvodina gostuje Jagodini koja je prethodno osvojila bod protiv Spartaka u Subotici (1:1). Novosađani su prošlog vikenda bili ubedljivi protiv Mladog Radnika – 3:0.

OFK Beograd u nedelju na Karaburmi dočekuje Javor , kada će pokušati da se iskupi za prošlonedeljni poraz u Čačku od Borca (2:0).

Poslednje plasirani Čukarički gostuje u Smederevu, dok će Rad na Banjici pokušati da dođe do druge pobede u Jelen Superligi. Mladi Radnik će u Požarevcu ugostiti čačanski Borac, koji bi eventualnom pobedom napao četvrtu poziciju na tabeli. U derbiju začelja, Napredak u Kruševcu dočekuje BSK iz Borče.

Svi mečevi koji se igraju u subotu počinju u 13 časova, osim susreta Crvena zvezda – Hajduk koji počinje u 15:30. Mečevi u nedelju počinju u 13 časova.

Jelen Superliga 11. kolo:

Subota, 13:00:
Jagodina: Jagodina – Vojvodina
Beograd:, Rad – Spartak
Kruševac: Napredak – BSK
Smederevo: Smederevo – Čukarički
Požarevac: Mladi Radnik – Borac

15:30 sati:
Beograd: Crvena zvezda - Hajduk

Nedelja, 13:00 sati:
Kragujevac: Metalac – Partizan
Beograd: OFK Beograd – Javor

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve