Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.11.2009.

18:21

Počinje suđenje Nebojši Joksimoviću

U Jagodini počinje sudjenje fudbaleru Čukaričkog Nebojši Joksimoviću, koji je optužen da je počinio krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U petak u Opštinskom sudu u Jagodini, sa početkom u 11 časova počinje sudjenje nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde, i trenutno ČUkaričkog, Nebojši Joksimoviću.

Joksimović, koji je rodjen u Čačku, osumnjičen je da je 3. oktobra, po završetku utakmice Jagodina - Čukarički (2:0) preskočio zaštitnu
ogradu na istočnoj tribinu i udario navijača Jagodine Dragana Penčića, pri čemu mu je naneo lakše telesne povrede.

On je uhapšen dan kasnije u Beogradu i bio mu je odredjen pritvor od osam dana, ali je oslobodjen nakon pet dana, posle odluke Fudbalskog saveza Srbije da ga suspenduje na mesec dana, što je isključilo mogućnost da bi mogao da ponovi krivično delo.

Prema rečima Taškovićeve, za to krivično delo zaprećena je kazna zatvora od šest meseci do pet godina i novčana kazna od najmanje 10.000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve