Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.11.2009.

20:30

LŠ: Rubin odoleo Barsi

Fudbaleri Rubina odoleli su šampionu Španije Barseloni i Kazanju (0:0) pa su tako u dva kola uzeli četiri boda najboljoj ekipi Evrope iz prošle sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle četiri kola oba tima imaju po pet bodova pa će poslednja dva meča odlučiti da li će u osminu finala LŠ ići branilac titule ili debitant u takmičenju. Stanje u Grupi F biće poznatije posle duela Dinama i Intera u Kijevu, jer bi Inter eventualnom pobedom postao glavni kandidat za prvo mesto, dok bi pobeda Dinama još više zamrsila ionako komplikovanu situaciju.

Barselona je celim tokom utakmice imala inicijativu i stvarala šanse za golove, a u prvom poluvremenu u dva navrata mrežu domaćih mogao je da zatrese Zlatan Ibrahimović.

U 66. minutu gol za Barselonu mogao je da postigne i Dani Alveš, ali je u izglednoj situaciji uspeo samo da zakači loptu nogom, nedovoljno da ona prevari golmana Rubina.

Rubin je, u jeku napada Barselone, u 74. minutu mogao da povede, ali je golman gostiju Viktor Valdes u poslednjem trenutku intervenisao ispred rezerviste Aleksandra Buharova.

Poslednju šansu na utakmici imala je Barselona u 89. minutu, kada je posle dodavanja Alveša, Tjeri Anri šutirao pravo u golmana Rižikova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve