Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.11.2009.

15:54

Golman Zagreba u selekciji Srbije

Mateo Radovanović, bivši golman Zagreba, a danas Panathinaikosa, dobio je poziv da nastupi za mladu selekciju (igrači do 19 godina) Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako prenose hrvatski mediji, Radovanovićće debitovati u sredu u prijateljskom meču sa Čukaričkim. Medjutim, mediji u Zagrebu čude se olakom odustajanju od golmana koji je prema mišljenju fudbalskih stručnjaka izuzetno talentovan:

Ne znam zašto ga Hrvatski savez nije uočio. Već neko vreme pratili smo ga i prema informacijama koje smo dobijali iz Grčke, riječ je o izuzetno talentovanom golmanu. U to smo se uverili i na reprezentativnoj selekciji prije nekoliko meseci. Ali, Mateo nije mogao da brani za srpsku reprezentaciju jer nije imao naš pasoš. Sada kad je i to rešio, zaslužio je priliku. I dalje ćemo ga pratiti i računamo na njega iako u tom uzrastu imamo talentovanih golmana izjavio je Igor Gačić, sekretar mladih reprezentacija Srbije, a preneo zagrebački “Večernji List”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve