Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.11.2009.

11:40

Vijeri umesto penzije, u Brazilu

Italijanski fudbalski internacionalac Kristijan Vijeri nalazi se na korak od dogovora sa čelnicima brazilskog prvoligaša Botafoga.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Italijanski novinari podsećaju da je Vijeri nedavno objavio da je odlučio da završi profesionalnu karijeru, ali da se predomislio kada mu je stigla ponuda brazilkog tima.

Menadžer italijanskog veterana Frank Asunkao sastao se proteklog vikenda sa čelnicima Botafoga i dogovorio sve detalje ugovora, koji će, kako se navodi, 36. godišnji gogleter potpisati već u sredu.

Vijeri će, za novi klub, kako se pretpostavlja, debitovati krajem novembra.

Vest koja stiže iz Brazila predstavlja iznenadjenje, pošto je Vijeri krajem oktobra izjavio da želi da završi karijeru i da je umoran od fudbala.

Tokom bogate igračke karijere nastupao je za Torino, Pizu, Ravenu, Veneciju, Juventus, Atletiko Madrid, Lacio, Inter, Milan, Monako i Fiorentinu. Vijeri je šest godina je igrao za Inter i u tom periodu postigao je 103 pogotka na 144 meča u Seriji A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve