Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.11.2009.

20:19

Novi Pazar: Lukić nikog ne ugrožava

FK Novi Pazar saopštio je da duks koji je nosio predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić na kup meču dva tima nije ugrozio održavanje utakmice.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Lukić je na meču osmine finala kupa u Novom Pazaru nosio duks na kome je pisalo "Dok se zemlja oko sunca kreće", zbog čega je republički tužilac, Slobodan Radovanović podneo zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Zvezde i Lukića.

Prenosimo u celosti saopštenje FK Novi Pazar:

„Utakmica između FK Crvena Zvezda i FK Novi Pazar je bila pravi praznik fudbala za naš grad i regiju. Organizacija utakmice je bila veliki izazov za naš klub koji ima ambicija da već naredne godine bude Superligaš.

Zajedno smo radili sa prijateljima iz Crvene Zvezde, Fudbalskog saveza Srbije, Gradom Novim Pazarom i Policijskom upravom tako da je utakmicama odigrana bez ijednog incidenta.

Delegaciju Crvene Zvezde koja je prisustvovala utakmici predvodio je predsednik Lukić, koji je meč posmatrao u društvu uprave našeg kluba. Duks koji je tom prilikom nosio Vladan Lukić nije iritirao nikoga na stadionu, a bilo je prisutno preko 7000 navijača, niti je ugrozio održavanje utakmice koja je proglašena utakmicom visokog rizika.

Naš meč sa Crvenom Zvezdom je bila proba za utakmice koje ćemo, nadamo se, igrati u Super ligi. Odigran je u zdravoj i sportskoj atmosferi a završen je zagrljajem oba tima i aplauzima koje su igrači oba tima uputili publici. Zato molimo da se ovakve utakmice afirmišu u medijima kao praznici fudbala i da se ne traže pojedini istupi kako bi se umanjio ovaj, za nas, veliki fudbalski spektakl“, stoji u saopštenju FK Novi Pazar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve