Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.10.2009.

15:53

Zvezda dobila zlatnog sponzora

Agrobanka je u četvrtak postala zlatni sponzor Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vodeći klub Jelen Superlige i Agrobanka potpisali su sponzorski ugovor na tri godine (do 30. juna 2012. godine) koji će, kako kažu, 'predstavljati temelj šampionske saradnje dva kolektiva'. Agrobanka je postala zlatni sponzor Crvene zvezde, što predstavlja mesto ispod generalnog sponzora.

Ispred Agrobanke ugovor je potpisao magistar Dušan Antonić, predsednik Izvršnog odbora, dok je Crvenu zvezdu reprezentovao predsednik Vladan Lukić. Mr Dušan Antonić, predsednik Izvšnog odbora Agrobanke, na početku obraćanja poželeo je dobrodošlicu u ime menadžmenta banke, Upravi Crvene zvezde i petorici igrača koji su svojim prisustvom ispratili potpisivanje ugovora.

"Argobanka ima dugu tradiciju negovanja domaćih brendova u svim sferama društva. Sport je neizbežan deo, koji je doneo puno radosti našem narodu, kroz fudbal, košarku, vaterpolo i ostale sportove. Nadam se da ćemo sa Crvenom zvezdom imati dosta uspeha na međunarodnoj sceni, kao i sa reprezentacijom Srbije, koja se plasirala na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Taj uspeh je poslao u svet pozitivnu sliku o Srbiji, kao i o našoj banci kao sponzoru", rekao je Antonić na početku izlaganja.

Prvi čovek Agrobanke je dalje pričao o interesima nove saradnje.

"Fudbalski klub Crvena zvezda je ovih dana vodila pregovore sa Agrobankom za mesto „Zlatnog sponzora“, a koji su uspešno završeni na obostrano zadovoljstvo. Pronašli smo interes da prihvatimo tu poziciju, prvenstveno kroz ukupnu saradnju koja će biti i u sektoru sporta i u sektoru bankarskih usluga. Zahvaljujem se Upravi Crvene zvezde što smo našli zajedničko rešenje i što možemo danas da potpišemo ugovor o saradnji", poručio je Dušan Antonić, koji je ovom prilikom kazao da je ugovor potpisan do juna 2012. godine.

Vladan Lukić, predsednik FK Crvena zvezda, u ime celog Kluba i svih struktura koje su prisustvovale potpisivanju ugovora sa najstarijom srpskom bankom - Agrobankom, zahvalio se na toplom i srdačnom dočeku u njihovim prostorijama.

"Crvenoj zvezdi je velika čast što je u ovom sastavu došla u goste Agrobanci. Način na koji posluje Agrobanka je nešto što je usko povezano sa načinom na koji funkcioniše Crvena zvezda. Crvena zvezda kao najuspešniji srpski kolektiv u sportu, prepoznala je u Agrobanci pravog partnera i saradnika. Prepoznali smo jednog bliskog prijatelja, koji je tu kada je Zvezdi najteže i to ćemo znati da cenimo u budućnosti. Najbolji način da uzvratimo je da budemo u budućnosti što uspešniji na terenu. Trudićemo se, a svaki dobar rezultat ne samo u Srbiji, već i u svetu, biće rezultat zajedničkog doprinosa", istakao je Vladan Lukić, koji je rekao da Zlatni sponzor predstavlja najbližeg sponzora generalnom sponzoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve