Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.10.2009.

20:03

'Orlovi' stigli u Kaunas

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je u ponedeljak u Litvaniju, gde će u sredu od 20 časova protiv domaćina okončati kvalifikacije za SP 2010. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpski fudbaleri su 'Jatovim' letom doputovali u Kaunas, a meč se igra u Marijampolu u 20 časova po srednjeevropskom vremenu. Ekipa Radomira Antića overila je prvo mesto u grupi 7 i direktan plasman u Južnu Afriku već u pretposlednjem kolu kada je na stadionu Crvene zvezde u sjajnoj atmosferi deklasirala selekciju Rumunije sa 5:0.

Na put sa reprezentacijom u Litvaniju nisu krenuli Dejan Stanković, Nemanja Vidić i Zdravko Kuzmanović. Kapiten Srbije zaradio je u finišu meča sa Rumunijom parni žuti karton, isti slučaj je i sa fudbalerom Štutgarta i strelcom trećeg gola Zdravkom Kuzmanovićem.

Nemanja Vidić ima problema sa rasekotinom nosa koju je zaradio u duelu sa Adrijanom Mutuom tokom meča sa Rumunijom u Beogradu.

U Kaunas je doputovalo 20 igrača, ali Antić smatra da će moći da sastavi dobru ekipu za meč protiv domaćina, koji je ranije izgubio sve šanse da se domogne drugog mesta na tabeli sedme grupe i izbori baraž.

Planom stručnog štaba reprezentativci su održali trening u Sportskom centru Kovilovo, a u utorak će jedini put vežbati na terenu na kojem će igrati utakmicu.



U sredu se u grupi 7 igraju i preostala dva duela. Francuska na 'Sent Deniju' dočekuje Austriju, a Rumunija na svom terenu dočekuje Farska Ostrva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve