Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.10.2009.

20:54

Zvezda i Polet igrali bez golova

Fudbaleri Crvene zvezde i FK GSP Poleta igrali su 0:0 u meču povodom obeležavanja 80 godina kluba sa Dorćola.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Trener ’crveno-belih’ Vladimir Petrović Pižon dao je šansu rezervnim igračima, a Pavlović, Malović, Tutorić, Rogač (omladinac), Vasiljević, Cvetković, Kadu, Obrić, Lazović, Srećković i Janković (omladinac), nisu uspeli da dođu do gola protiv domaćina.

Osim nekoliko izglednih prilika, rezervni igrači Zvezde nisu iskoristili šansu i pružili partiju koja bi mogla da zadovolji prvog trenera i teško je istaći pojedinca koji je bio bolji od ostalih.

Dve najbolje prilike Crvena zvezda je imala preko Nenada Srećkovića i Đorđa Tutorića.

Prvi je pogodio stativu posle udarca sa 16 metara u prvom poluvremenu dok je iskusni Tutorić za malo promašio gol posle jednog kornera u drugom delu meča.

„Za FK Polet i GSP koji je naš osnivač, veliko je zadovoljstvo što smo mogli da ugostimo Crvenu zvezdu u danu jubileja, u danu kad slavimo 80-ti rođendan. Polet je jedan od retkih amaterskih klubova sa dugom tradicijom i mnoštvom velikih igrača i sportskih radnika koji su prošli kroz naš klub. Najveći broj radnika GSP-a su veliki najviči Crvene zvezde i znam da je za njih ovaj dolazak nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta veliko priznanje“, istakao je posle meča Miloš Milovanović, predsednik GSP Polet i član Skupštine FK Crvena zvezda.

Crvena zvezda će nastaviti sa praksom pomoći i druženja sa malim klubovima širom Srbije, bez obzira na rezultat i učinak na terenu.

Fudbaleri Crvene zvezde za vikend putuju za Bugarsku, gde će se u nedelju 11. oktobra sastati sa Levskim u Sofiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve