Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.10.2009.

19:14

Omladinci deklasirali Belorusiju

Omladinska reprezentacije Srbije pobedila je Belorusiju sa ubedljivih 5:0 (1:0) na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2010. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Golove za Srbiju postigli su Vojkan Miljković u 36, Filip Đuričić u 47, Marko Šćepović u 67. iz penala, Saša Marković u 75. i Goran Brkić, koji je ušao sa klupe, u 90. minutu. Belorusi su poslednjih 20 minuta igrali sa igračem manje jer je zbog penala isključen Aleksandr Sverčinski.

Grčka je u drugom meču Grupe 5 pobedila u Jagodini Farska Ostrva sa 2:0, golovima Vasiliua (56’p) i Simosisa (77’).

Ekipa Aleksandra Stanojevića, za ne nastupaju Adem Ljajić, Milan Milanović i Danijel Aleksić koji su priključeni mladoj reprezentaciji koju vodi Ratomir Dujković, meč drugog kola igra protiv Farskih Ostrva u četvrtak u Jagodini, a u Kragujevcu se sastaju Grčka i Belorusija.

Treće poslednje kolo igra se u nedelju, a po dve prvoplasirane reprezentacije iz 13 grupa plasiraće se u drugu rundu kvalifikacija.

Evropski omlasinski šampionat održaće se 2010. godine u Francuskoj.

Srbija: Marko Dmitrović, Jovan Krneta, Milan Rodić, Uroš Ćosić, Stefan Deak, Aleksandar Đoković, Marko Šćepović, Filip Đuričić, Vojkan Miljković, Saša Marković, Darko Brašanac

Belorusija: Andrej Šerbakov, Aleksandr Sverčinski, Dzianis Paliakou, Viktor Golub, Aleksej Danko, Aleksandr Makas, Vadim Erčik, Aleksandr Kugan, Ilja Aleksievič, Andrej Lebedev, Oleg Patotski

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve