Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.10.2009.

10:30

Osumnjičeni pobegao iz pritvora!

Tragična priča iz Širokog Brijega, gde je u neredima ubijen Vedran Puljić, još se više komplikuje. Osumnjičeni za ubistvo Knezović, pobegao je iz pritvora!

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Predstavnik za medije MUP-a Zapadno-hercegovačkog kantona Damir Čutura izjavio je da je od Sudske policije dobio dojavu da je osumnjičeni za ubistvo pobegao, javlja Sarajevo-x.com. Knezović je pucao iz revolta, jer je pre incidenta na svom kućnom pragu ranjen Željko Zadro iz tog mesta. Ubica nesretnog navijača Sarajeva, nije policijski službenik, javlja BHT1.

Ministar unutrašnjih poslova Zapadnohercegovačkog kantona Ivica Gašpar obavestio je u ponedeljak tokom dana potpredsednika Federacije BiH Mirsada Kebu, da je u pritvoru jedna osoba za koju se sumnja da je odgovorna za ubistvo navijača Sarajeva. "Reč je o građaninu, a ne policajcu", izričito je tvrdio Gašpar.

Osumnjičeni Oliver Knezović bio je u pritvoru od nedelje uveče, a navodno je i priznao da je pucao u navijača i ubio ga. Sâm se predao policiji.

Policijski izvori tvrde da je Knezović, koji je iz Širokog Brijega, ubistvo počinio pištoljem koji je oteo policajcu. Takođe, saznaje se da je osumnjičeni tokom rata u BiH bio član jedne od najzloglasnijih paravojnih formacija na hrvatskoj strani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve