Nova vest
Fudbal

Subota, 03.10.2009.

14:38

Berbatov: „Bio sam kidnapovan“

Napadač Mančester Junajteda Dimitar Berbatov otkrio je da je bio kidnapovan pre deset godina, kada je bio igrač sofijskog CSKA.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

28-godišnjeg Bugarina su otela trojica maskiranih muškaraca koji su radili za Georgija Ilieva, koji je želeo da Berbatov potpiše ugovor sa njegovim klubom, Levskim iz Ćustendila.

To je istina“, rekao je fudbaler Junajteda kada je upitan o otmici, „Bio je to veoma traumatičan događaj, ali se dogodio pre mnogo vremena“.

Berbatov je posle otmice uspeo da kontaktira svog oca Ivana, koji je intervenisao, a deceniju kasnije igrač, koji je pet puta proglašavan za najboljeg bugarskog igrača godine, priznaje da pritisak koji je na njemu ponekad uzima svoj danak.

Ponekad je pritisak prevelik. Ne osporavam to da kada neko plati toliko novca za tebe očekuju da ćeš biti fantastičan, ali si ponekad pod tolikim pritiskom da se ne osećaš mirnim. Da bih ja igrao dobro moram da budem miran, moram da osetim podršku saigrača i navijača“, rekao je Berbatov.

Znam šta je potrebno da bi se igralo u Junajtedu, i to za mene nije bilo iznenađenje. Došao sam u najbolji klub na svetu, tako da sam očekivao da će od mene tražiti igru na najvišem nivou.I to može da bude teško, ali moram da se pomirim sa tim. Naravno, godišnja plata stavlja dodatan pritisak na mene. Oduvek sam govorio da je to mngoo novca, ali to je život u kojem živim sad“, dodao je bugarski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve