Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.10.2009.

12:09

Adriano: “Osećam se preporođeno“

Napadač brazilskog Flamenga Adriano izjavio je da se oseća preporođeno, posle mračnog perioda u kome je nastupao za italijanski Inter.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Kada mi je preminuo otac postao sam depresivan koji sam mogao da lečim samo uz alkohol. Bio sam srećan jedino uz piće i nisam mogao da stanem. Izlazio sam svake večeri i pio šta god se našlo ispred mene, jednostavno nisam birao“, bilo mi je sve jedno priznao je Adriano.

Ljudi misle da sam lud što sam napustio Italiju i odrekao se fantastičnog ugovora sa Interom, ali istina je da novac nije sve. Odrekao sam se miliona, ali sam zato našao sreću“, istakao je napadač, koji je u aprilu sporazumno raskinuo ugovor sa Interom.

On se nakon osam godina na Apeninima vratio u domovinu i počeo da igra za Flamengo.

Svakoga dana sam dolazio pijan na treninge“, nastavio je on.

Nikada nisam spavao dugo jer sam se plašio da ne zakasnim i dolazio sam na treninge u užasnom stanju. Kada bi se pojavio u takvom stanju poslali bi me da odspavam, a novinarima bi rekli da imam problema sa mišićem“, otkrio je Adriano.

Nisam mogao da prestanem da pijem i situacija je postala nepodnošljiva, naročito kada sam se razišao sa trenerom Manćinijem. Tada sam shvatio da moram da napustim Inter”, rakao je bivši napadač 'neroazura'.

Brazilac je 2008. godine proveo šest meseci na pozajmici u domovini, igrajući za Sao Paolo, ne bi li spasao svoju karijeru, ali je sve bilo uzalud.

Tada sam verovao da sam rešio sve probleme, međutim ipak sam nastavio da konzumiram alkohol. Vratio sam se u Inter zbog Murinja, ali to nije bilo dovoljno. Sve se vratilo na staro, žurke, žene i alkohol. Klub nije bio spreman da prihvati takvu situaciju i digao je ruke od pokušaja da me spasi. Jedino mi je žao trenera Murinja, koji se uvek borio da me zaštiti i ubedi čelnike 'neroazura' da me ipak zadrže“, zaključio je Adrijano

Napadač Flamenga trenutno je najbolji strelac nacionalnog šampionata Brazila, pošto je na 21 meču postigao 13 golova. On je za nacionalni tim brazila na 46 utakmica postigao 27 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve