Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.10.2009.

11:01

Sepuja prešao u Mladi Radnik

Bivši napadač Čukaričkog, Judžin Sepuja potpisao je ugovor sa Mladim Radnikom iz Požarevca, šestoplasiranim timom Jelen Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

26-godišnji Sepuja je potpisao ugovor sa Požarevljanima na godinu dana. Sepuja, koji je standardni reprezentativac Ugande, prošlu polusezonu nastupao je za Čukarički za koji je postigao devet golova. Ugovor sa Čukaričkim raskinut je na arbitražnoj komisiji na štetu kluba pre nekoliko dana.

Sportski direktor Mladog Radnika Milorad Rajković bio je izuzetno zadovoljan zbog dolaska najproduktivnijeg strelca proteklog šampionata.

Vrlo smo zadovoljni dovođenjem Sepuje koji se već dokazao u našem prvenstvu. Ovo je prvi put da će u Požarevcu igrati aktuelni A reprezentativac, i slobodno mogu reći da je ovo i najveće pojačanje u istoriji našeg kluba“, rekao je Rajković.

Sepuja je profil igrača koji nama nedostaje. Hteo bih da se zahvalim njegovom menadzeru Darku Mariću koji je imao razumevanja i omogućio nam da se transfer napravi. Sepuja stiče pravo igranja u osmom kolu kad u Požarevac dolazi Crvena Zvezda, i uradićemo sve da se i organizaciono i igrački pripremimo za taj meč koji sa iščekivanjem očekuju svi u našem kraju“, istakao je Rajković.

Sepuja je na polusezoni bio na korak od prelaska u BSK iz Borče, tada drugoligaša, ali je ipak prešao u Čukarički kome je pomogao da sačuva prvoligaški status.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve