Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.09.2009.

19:48

Dve osobe uhapšene u Novom Sadu

Dve osobe uhapšene su pre početka fudbalske utakmice između Crvene zvezde i Vojvodine u Novom Sadu zbog pokušaja da na stadion unesu dimne bombe.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zbog pijanstva su privedene 44 osobe, ali je utakmica protekla bez većih incidenata, rečeno je u nedelju uveče u novosadskoj policiji. Zamenik načelnika odeljenja policije u Novom Sadu Stevan Jarić rekao je agenciji Beta da je utakmica protekla bezbedno, bez većih incidenata i bez obračuna i sukoba navijača.

Jarić je rekao da su za dve osobe koje su pokušale da unesu dimne bombe na stadion određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog kriičnog dela nasilje na sportskim priredbama.

On je dodao da su ostali privedeni u službene prostorije i da će u skraćenom postupku biti privedeni sudiji za prekršaje zbog konzumiranja alkohola i pokušaja unošenja alkoholnih pića na stadion.

Jarić je rekao da je utakmicu u Novom Sadu posmatralo oko 12.000 gledalaca.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u Novom Sadu u derbiju šestog kola Super lige Srbije Vojvodinu sa 1:0 i tako vratili lidersku poziciju na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve