Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.09.2009.

10:34

LE: Moreira se vraća protiv Tuluza

Fudbaleri Partizana pripremaju se za Tuluz trenirajući na glavnom terenu stadiona u Humskoj. Moreira opravljen i spreman.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U četvrtak startuje novoformirana Liga Evrope, fudbaleri Partizana dočekuju francuski Tuluz koji u sredu stiže u Beograd. Novi trener crno-belih Goran Stevanović uveo je i jednu novinu, prvi tim odradio je već nekoliko treninga na glavnom terenu u Humskoj, umesto u svom sportskom centru, kako bi se igrači adaptirali na teren, jer su na njemu do sada igrali samo zvanične mečeve.

Trener Partizana za B92 je nakon treninga u utorak uveče rekao da su za prvu, možda i ključnu utakmicu za ambicije kluba u ovom takmičenju svi spremni, uključujući i Almamija Moreiru. Uradjena je analiza protivnika, ali i igra crno-belih na meču na Banovom Brdu.

Stevanović može da računa na gotovo sve igrače. Neće biti Adema Ljajića koji je protiv Žiline zaradio parni žuti karton. Čak i da ima pravo da igra, pitanje je da li bi Ljajić istrčao na teren zbog povrede članka koju je zaradio igrajući za mladu selekciju Srbije u Norveškoj.

U ekipu se posle 4 utakmice pauze vraća oporavljeni Moreira. Portugalac je propustio mečeve sa Javorom, Žilinom,hajdukom i Čukaričkim, ali je poslednja dva treninga izdržao bez problema i biće ga u prvom timu u četvrtak od 21.05.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve