Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.09.2009.

23:06

Maradona pravi rez

Selektor Argentine Dijego Armando Maradona odlučio je da za poslednje dve utakmice kvalifikacija za Mundijal ne pozove zvezde tima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Maradona je sa spiska izostavio Havijera Zanetija, Gabrijela Hajncea, Lisandra Lopeza, Fernanda Gaga, Maksija Rodrigeza i Dijega Milita.

Maradona je zbog pomenutih reprezentativaca otputovao u Evropu kako bi im se lično "zahvalio" na saradnji. Pritom će, prema pisanju argentinskog sportskog dnevnika Ole, iskoristiti priliku da se vidi sa Leom Mesijem, Serhiom Aguerom i Havijerom Maskeranom i upita ih zbog čega ne pružaju iste partije u reprezentaciji kao u svojim klubovima.

Maradona je, kako piše Ole, spreman da i ovu trojicu igrača ostavi kod kuće ako prilikom novog okupljanja "gaučosa" primeti da se na treninzima ne trude dovoljno.

Argentinski selektor, u čije sposobnosti na kormilu reprezentacije sve manje ljudi u zemlji veruje, odlučio se na ovaj radikalan potez iznerviran činjenicom što će "gaučosi" u poslednja dva kola grčevito braniti peto mesto na tabeli južnoameričke zone kvalifikacija za SP. Zato je rešio da se okrene fudbalerima koji igraju u domaćoj ligi, kao i onim igračima poput Realovog Gonzala Iguaina koji do sada nisu dobijali poziv za nacionalni tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve