Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.09.2009.

10:29

FSS kontaktira Mihaela Rensinga?

Selektor Srbije Radomir Antić planira da razgovara sa golmanom Bajerna Mihaelom Rensingom tokom oktobra u Minhenu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić planira da pre dolaska u Srbiju na kvalifikacioni meč sa Rumunijom, obavi razgovore u Minhenu sa Mihaelom Rensingom golmanom Bajerna. Kako prenosi "Sportski Žurnal", Antić je trenutno na odmoru u Španiji, a službenici saveza već su kontaktirali majku golmana bavrskog velikana, koja je poreklom sa naših prostora.

Antić bi u prvom razgovoru želeo da se uveri da li 25-godišnji golman uopšte želi da brani za Srbiju.

Ove sezone Rensing je branio na tri utakmice, prošle sezone je bio standardan kod Klinsmana stajao je na golu u 36 mečeva.

Radomir Antić i dalje ima veliko poverenje u Vladimira Stojkovića, ali kiks protiv Francuske ponovo je otvorio pitanje njegovog statusa u Lisabonu koji nije sjajan.

Ni Antić nema previše opcija, posebno u slučaju da se Stojković povredi, iako računa na Vladimira Dišljenkovića, Željka Brkića, Bojana Isailovića, Vladu Avramova ili Damira Kahrimana. Gotovo svi trenutno imaju problem sa povredama, statusom u klubovima u kojima brane (odnosno ne brane)i lošom formom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

209 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve