Nova vest
Fudbal

Petak, 04.09.2009.

22:40

Problemi Francuza sa povredama

Reprezentacija Francuske koja sa našom selekcijom treba da odigra kvalifikacioni meč za odlazak na SP, ima problema sa povredama Riberija, Anrija i Lorisa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Neizvesni su nastupi Franka Riberija, golmana Iga Lorisa koji je povredio list leve noge, dok Tjeri Anri ima stalne probleme sa ahilovom tetivom.Krilni igrač Riberi, jedna od najvećih zvezdi tima, još nije zabeležio nastup u startnoj postavi Bajerna od kada se oporavio od povrede kolena, a selektor Remon Domenek se ne nada previše da će moći da igra celu utakmicu

"Gotovo sam siguran da Riberi neće početi, ali imamo još jedan dan za odluku", izjavio je Domenek.

Anri će, međutim, verovatno početi kao kapiten, iako ga i dalje muči bol od povrede ahilove tetive, zbog koje nije igrao u pobedi nad Farskim Ostrvima od 1:0 prošlog meseca. Francuska ima 13 bodova iz šest utakmica, pet manje od lidera grupe Srbije, koja ima utakmicu više. Rumunija ima sedam bodova i mora da pobedi Francusku ako želi da zadrži šansu da izbori baraž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve