Nova vest
Fudbal

Petak, 04.09.2009.

21:27

U21: Srbija - Slovačka (16:30h)

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u subotu, utakmicom sa Slovačkom u Novom Sadu, počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor Ratomir Dujković je za utakmicu sa Slovačkom pozvao 21 igrača, koji su se okupili u ponedeljak, 31. avgusta. Meč sa Slovačkom igra se na stadionu „Karađorđe“ u subotu, 5. septembra u 16:30 časova. Srbija se takmiči u Grupi 7 zajedno sa Norveškom, Kiprom, Slovačkom i Hrvatskom.

Zbog povreda, Dujković najverovatnije neće moći da računa na defanzivce Jagoša Vukovića i Slobodana Rajkovića. Ipak, lekari reprezentacije pokušaće da „osposobe“ Rajkovića do subote popodne, dok se Ljubomir Fejsa oporavio pa će biti spreman za meč sa Slovacima.

U dosadašnjem toku takmičenja u Grupi 7, Hrvatska je na domaćem terenu poražena od Kipra sa 2:0, dok je Norveška zabeležila remi protiv Slovačke i pobedu nad Kiprom.

U subotu se pored meča Srbija – Slovačka igra i susret između Norveške i Hrvatske, dok četiri dana kasnije naša selekcija gostuje Norveškoj, a Slovačka dočekuje Kipar.

Subota, 5. septembar:

Grupa 1:
Farska Ostrva - Moldavija
Letonija – Rusija

Grupa 2:
Estonija – Gruzija

Grupa 7:
Srbija – Slovačka
Norveška - Hrvatska

Grupa 8:
Slovenija – Francuska

Grupa 10:
Albanija – Azerbejdžan
Austrija – Škotska

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve