Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.08.2009.

21:23

Minimalac Partizana protiv Hajduka

Fudbaleri Partizana pobedili su Hajduk iz Kule na svom terenu 1:0, u pretposlednjoj utakmici trećeg kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipa Slaviše Jokanovića je protiv Kuljana slavila autogolom Srđana Đukanovića u 65. minutu. Partizana sada nakon tri kola ima sedam bodova i nalazi se na trećem mestu na tabeli iza Vojvodine i OFK Beograda sa sedam bodova.

Pred 5.000 gledalaca "crno-beli" su stvarali šanse, ali i neshvatljivo promašivali. Sreću, ni koncentraciju nisu imali Dijara, Kleo, Ljajić, Ilić i Bogunović. Za mir u kući i pozitivnu atmosferu pred početak Lige Evrope i dvobojom sa Tuluzom 17. septembra pobrinuo se igrač Hajduka Đukanović, koji je u 66. minutu centaršut Stevanović glavom prosledio iza golmana Manolova.

Najveće aplauze na utakmici dobio je Almami Moreira, kojem je na poluvremenu uručeno priznanje "Dragan Mance - legenda juga" u znak zahvalnosti za igre u "crno-belom" dresu i odnos prema klubu.

I pored pobede i tri nova boda, navijači Partizana ispratili su trenera Slavišu Jokanovića istim skandiranjem kao i posle mečeva sa Apoelom i Žilinom. U prvenstvu Srbije sledi pauza zbog obaveza reprezentacije, a prvesntvo se nastavlja 12. septembra.

Po završetku meča deo navijača Partizana ispratio je trenera Slavišu Jokanovića povicima "Jokane odlazi".

"Navijači su ponovo jasno iskazali svoj stav, ali i moj stav je poznat. Sada imamo pauzu od 15 dana i ljudi u klubu imaju dovoljno vremena da se sastanu i donesu odluku", rekao je Jokanović.

On je dodao da je iz utakmice sa Hajdukom najvažnije to što je Partizan osvojio tri nova boda.

"Posle teške utakmice sa Žilinom u četvrtak, uspeli smo da osvojimo nova tri boda i to je danas najvažnije. Srećno smo došli do gola, ali smo propustili još par prilika", dodao je Jokanović.

Trener Hajduka Bogdan Korak kazao je da je njegova ekipa, osim u par navrata u kontranapadima, igrala veoma slabo.

"Ne može da se iznenadi Partizan na njegovom stadionu ako se ne napada. Pružili smo solidan otpor, ali smo samo u par navrata imali kontrapade, koje smo uglavnom slabo završavali", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve