Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.08.2009.

20:10

Kežman na pozajmici u Zenitu

Srpski napadač Mateja Kežman igraće na pozajmici u ruskom Zenitu iz Sankt Peterburga, saopštio je njegov sadašnji klub PSŽ.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kežman će u Zenitu igrati na pozajmici do kraja godine, a ruski klub će imati i mogućnost da otkupi ugovor srspkog internacionalca. "Zenit je danas dogovorio pozajmicu srpskog napadača Mateje Kežmana, koji će ugovor potpisati u ponedeljak", stoji na zvaničnom sajtu Zenita.

Kežman je u pariskom klubu ove sezone odigrao svega 25 minuta. 30-godišnjem srpskom fudbaleru to će biti sedmi klub u karijeri. Kežman je 2000. godine iz Partizana prešao u PSV iz Ajndhovena.

Nakon četiri izuzetno uspešne sezone u holandskom fudbalu prešao je u londonski Čelsi odakle je nakon jedne sezone otišao u Atletiko Madrid.

U prestonici Španije srpski fudbaler se zadržao takođe samo jednu sezonu, pa je 2006. postao član Fenetrbahčea gde se zadržao tri godine. Prošle sezone potpisao je za PSŽ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve