Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.08.2009.

18:00

Venger dobija izvinjenje

Menadžer Arsenala Arsen Venger dobiće izvinjenje od šefa sudija Premijer lige Kita Heketa zbog isključenja na utakmici protiv Mančester Junajteda.

Izvor: Ilija Kovačić

Autor:Ilija Kovačić

Default images

Šef asocijacije menadžera lige Ričard Bivan razgovarao je sa Heketom o incidentu na Old Trafordu, pošto je Vengera isključio sudija Majk Din na savet četvrtog sudije Lija Proberta.

Heket je rekao da će izvinjenje stići od odbora koji postavlja sudije na mečevima Premijer lige. Šef “Tobdžija” privukao je pažnju Proberta kada je šutnuo praznu flašu vode pored terena, pošto u poslednjem minutu nije priznat gol Arsenala.

“Iako je odluka možda bila “pravna”, bila je skroz van konteksta utakmice i desila se zbog činjenice da Arsen Venger nije sedeo. Razgovarao sam sa Kitom Heketom i on u potpunosti razume situaciju. Kaže da je bila greška i da će se izviniti Arsenu Vengeru. Li Probert nije uspeo da kontroliše situaciju i izvršio je pritisak, tamo gde nije morao. Bila je to velika utakmica, a situacija se desila samo minut pre kraja”, rekao je Bivan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve