Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.08.2009.

23:37

Sevilja i dalje želi Kuzmanovića

Čelnici španskog fudbalskog kluba Sevilje nisu odustali od dovođenja reprezentativca Srbije Zdravka Kuzmanovića, preneli su italijanski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kuzmanović će najverovatnije izgubiti mesto u prvom timu Fiorentine nakon dolaska veterana Kristijana Zanetija, a takvu situaciju žele da iskoriste čelnici Sevilje i dovedu 21 godišnjeg fudbalera u tim pre isteka prelaznog roka 1. septembra, navode mediji.

Sevilja je na početku prelaznog roka želela da angažuje Kuzmanovića ali su tada propali pregovori. Mediji navode da je španski klub zainteresovan i za fudbalera Standarda iz Liježa Stivena Defora.

Takođe, prethodnih dana se spekulisalo da će Kuzmanović otići u Lacio na pozajmicu.

Kuzmanović je seniorsku karijeru počeo u Bazelu 2005. godine, a dve godine kasnije prešao je u Fiorentinu. Rodjen je u Švajcarskoj i za mladu selekciju te zemlje odigrao je samo jednu utakmicu.

On je početkom 2007. godine debitovao za reprezentaciju Srbije i do sada je za nacionalni tim odigrao 20 utakmica i postigao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve