Nova vest
Fudbal

Subota, 22.08.2009.

20:02

JSL: Partizan gostuje u Ivanjici

Branioci titule, fudbaleri Partizana gostuju u drugom kolu Jelen Superlige u Ivanjici ekipi Habitfarm Javora.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Crno-beli' u Ivanjicu odlaze 'ranjeni' lošim rezultatima na evropskoj sceni i pod snažnim pritiskom javnosti i medija a najprijatnijem iznenađenju prošle sezone suprotstaviće se bez povređenih Moreire i Gavrančića. Javor i Partizan odigrali su sedam prvenstvenih utakmica, tri puta sretali su se u Ivanjici a Beograđani su sva tri puta slavili, svaki put sa po jednim golom razlike.

U novu sezonu ekipa trenera Ćurčića ušla je bitno izmenjena ali je osvojila tri boda na startu pobedivši Čukarički u Beogradu - 1:0. Pobedom je krenuo i Partizan, u duelu sa Borcem iz Čačka bilo je 5:0.

"Javor je ostvario dobar rezultat u prvom kolu sa sedam ili osam novih igrača. Igrali su u sličnoj formaciji kao i proletos, sigurno će pokušati da se odbrani. To je ekipa koja je prošle sezone igrala dobro, sigurno će pokušati da nastave tako ali mi idemo po tri boda kao i u prvom kolu protiv Borca iz Čačka," rekao je trener Partizana Jokanović.

Najvažniji igrač sredine terena Portugalac Moreira ostao je u Beogradu zbog povrede.

"Kada bi igrao povređen mogli bi da se nađemo u velikom problemu. Ako ne bude igrao Moreira igraće neko drugi, a Partizan u svakom slučaju mora da izađe na teren sa idejom da osvoji bodove," kaže Jokanović.

Pored Moreire izostaće sigurno i Goran Gavrančić koji nije otputovao u Ivanjicu a Jokanović, za razliku od meča sa Žilinom, može da računa na Petrovića i Dijaru.

Meč Habitfarm Javor - Partizan počinje u nedelju u 17.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve