Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.08.2009.

21:33

Bentli vozio u pijanom stanju

Fudbaler Totenhema i reprezentacije Engleske Dejvid Bentli uhapšen je zbog vožnju u pijanom stanju posle incidenta u Hertfordširu.

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

Policija Hertfordšira saopštila je da je rano ujutru dobila poziv zbog sudara kod Poters bara u Džadžes Hilu. Portparol policije rekao je da je automobil koji je vozio Bentli udario u uličnu svetiljku. Fudbaler Totenhema će se pojaviti pred sudom 28. avgusta. Bentli je drugi fudbaler Totenhema, posle kapitena Ledlija Kinga, koji je u protekla tri meseca uhapšen u pijanom stanju.

Bentli je incident opisao kao "poziv za buđenje".

"Želeo bih da se izvinim svom klubu i navijačima za incident koji sam napravio protekle noći i zbog optužbe koja je usledila. To je bilo potpuno neprihvatljivo i ja kao profesionalni fudbaler imam dužnost da se ponašam na primeren i odgovoran načim. Zahvalan sam što niko nije povređen u incidentu. Ovo je za mene bio poziv za buđenje, kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu", rekao je Bentli u saopštenju.

Igrajte B92 Fantasy Premijer ligu i čitajte blog posvećen toj igri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve