Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.08.2009.

00:21

Pižon: „Vera u sopstvenu mladost“

Fudbaleri Crvene zvezde uveliko su u novoj sezoni, ali ih prva borba u Jelen Superligi očekuje u subotu, kada gostuju Jagodini.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prošlu sezonu crveno-beli su završili na trećem mestu, što je najlošiji plasman u domaćem šampionatu od raspada stare Jugoslavije, ali u novu sezonu Crvena zvezda ulazi mnogo optimističnije što potvrđuje trener ekipe Vladimir Petrović Pižon.

„Mi ne obećavamo mnogo, ali ćemo se u svakom slučaju truditi i boriti da ostvarimo što bolji plasman, da ne ponovo rezultat od prošle godine. Ipak, mislim da ne bi bilo loše ni da ponovo budemo treći, ali da afirmišemo ceo novi tim“, rekao je Petrović.

U odnosu na prethodne dve sezone, kada se insistiralo na strancima, sada je ekipa Crvene zvezde potpuno drugačije strukturisana pošto se u redove crveno-belih vratila nekolicina igrača koji su ponikli u omladinskoj školi, što utiče na atmosferu u timu.

„Pokazalo se da je atmosfera izuzetna i da je upravo to pravi put Crvene zvezde za budućnost, pošto u timu mora da bude pet igrača iz omladinske škole“.

Ceo intervju sa Vladimirom Petrovićem Pižonom možete da pročitate u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve