Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2009.

19:51

Liverpul pristao na prodaju Alonsa

Engleski fudbalski klub Liverpul prihvatio je ponudu madridskog Reala za igrača sredine terena Ćabija Alonsa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Španski fudbaler, koji je u Englesku otišao iz Real Sosijedada, potpisaće za Real ukoliko uspešno prođe lekarske preglede. Liverpul, koji je prošlu sezonu u engleskoj Premijer ligi završio na drugom mestu na tabeli, naveo je i da neće objaviti finansijske detalje transfera.

Real je, pre Alonsa, u letnjem prelaznom roku, između ostalih, kupio i Kristijana Ronalda, Kaku, Karima Benzemu, Raula Albiola i Alvara Arbelou, koji je takodje stigao iz Liverpula.

Salgado napustio Real

U isto vreme Real Madrid je objavio da je sporazumno raskinuo ugovor sa dugogodišnjim odbrambenim igračem, bivšim reprezentativcem Španije Mičelom Salgadom.

Salgado (33) je dres "kraljevskog kluba" nosio punih deset godina, a pošto je ugovor raskinut godinu pre isteka, on će dobiti kompenzaciju u iznosu od tri miliona evra.

Španski mediji navode da Salgado uoči starta sezone nije u kombinacijama za sastav tima pod vodjstvom novog trenera Reala Manuela Pelegrinija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve