Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2009.

17:12

Dortmund ne dâ Subotića

Nemački fudbalski klub Borusija iz Dortmunda odbio je ponudu Evertona za igrača Nevena Subotića, rekao je agent reprezentativca Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mediji su prethodnih dana navodili da su za Subotića zainteresovani Čelsi, Arsenal i Mančester siti, ali da je Everton prvi poslao ponudu, koju je Borusija odbila. Subotić je za reprezentaciju Srbije debitovao je u martu ove godine, na kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo 2010. protiv Rumunije i do sada odigrao četiri meča uz jedan pogodak.

"Everton je poslao ponudu za Subotića, ali je odbijena. Inter često šalje svoje skaute u Nemačku, kako bi bili što bliže 20-godišnjem fudbaleru, ali Arsenal nije medju zainteresovanima", rekao je Subotićev agent Stiv Keli.

Subotić je nedavno potpisao novi ugovor sa Borusijom iz Dortmunda, a srpski reprezentativac rekao je za list Bild da će neki klub morati da pošalje "izuzetno veliku ponudu koja će ga ubediti da ode iz Bundes lige".

Subotić je pre Borusije igrao još za Majnc.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve