Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2009.

09:17

Antić bez Vidića u Africi

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić objaviće u petak spisak igrača za prijateljski meč sa Južnom Afrikom, na kome neće biti Nemanje Vidića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najbolji fudbaler Premijer lige za prošlu sezonu propustiće meč zbog povrede članka koju je zadobio još pre dva meseca na utakmici sa Austrijom. Na spisku za meč, koji je zakazan za sredu 12. avgust u Pretoriji, nalaziće se 18 imena. Utakmica počinje u 19 časova na stadionu Loftus Versfeld kapaciteta 51.762 mesta.

Pod znakom pitanja nalaze se i kapiten reprezentacije i fudbaler Intera Dejan Stanković i levi bek Lacija Aleksandar Kolarov. Njih dvojica osmog avgusta u Pekingu igraju Superkup Italije, tako da će ih Antić najverovatnije osloboditi reprezentativnih obaveza.

Na spisku sigurno neće biti ni mladog reprezentativca Nemanje Matića koji se još uvek nije oporavio od povrede zadobijene na Evropskom prvenstvu u Ukrajini.

Istovremeno, Francuska, koja je rival Srbiji u kvalifikacionoj grupi 7 za Svetsko prvenstvo, gostuje ekipi Farskih Ostrva u šestom kolu kvalifikacija.

Posle sedam odigranih mečeva Srbija ima 18 bodova, dok su Francuzi na pet utakmica osvojili ukupno deset bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve